HOW TO STYLE IT -TOSCANA TOP

 

Toscana Top / Toscana Skirt / Solglasögon / Trenchcoat / Klackar

För dig som är ute efter ett mångsidigt plagg som kommer att förenkla klädpaniken på mornarna är Toscana Top ett solklart val. Det funkar lika bra att stylea med Toscana Skirt -tillsammans är det ett snyggt set som har en iögonfallande, voluminös och romantisk känsla. Som till alla andra plagg som redan huserar i din garderob. Toscana Setet hade vi stylat med ett par nätta sandaler, ett par cat eye solbrillor och en trenchcoat i storleken större för att få till en chic look.

Toscana Top / Jeans / Klackar

Är du sugen på att para ihop toppen med ett par jeans är det snyggt att anamma den parisiska silhuetten med ett par smala bågar på nästippen tillsammans med ett par sandaler med smala remmar. För maximal Paris-känsla adderar du en korgväska fylld med picnic och blommor. Toscana Top / Shorts / Flipflop / Solglasögon

I sommar kommer vi även att styla toppen med ett par loose fit shorts i linnetyg. För den ultimata semesterlooken matchar vi med accessoarer i vitt -självklart i form av ett par cat eye brillor och säsongens hetaste sko, flipflopen.