PARIS DRESS -OUR BESTSELLER
PARIS DRESS BLUE
Paris Dress är klänningen som kommer att förgylla garderoben år efter år. Vår bästsäljare går hem hos alla donnor som vill trolla fram en timglasfigur som heter duga. Med sin kvinnliga silhuett är klänningen snäv i midjan men är slapp över magen -vilket ger en markerad midja där du slipper kompromissa med passform. Är du lite rakare i kroppen rekommenderar vi att gå upp en storlek då klänningen tenderar att vara snävare precis under bysten.
PARIS DRESS LEMONPARIS DRESS RED
Paris dress är den ultimata kameleonten både till vardags som till fest. På förmiddagen matchar du klänningen med sneakers, en väska i storleken större och ett par solglasögon på nästippen. När klockan slår after work är det bara att svira om till klackar eller sandaler, matcha med en liten crossbody väska och addera läppstift för en fullfjädrad festlook. 
Paris dress kommer i regnbågens alla färger och det finns en kulör som passar alla stilar och personligheter. Vare sig du gillar dova pasteller eller excentriska färger och mönster så har vi en klänning som kommer att agera vapendragare genom hela sommaren.
PARIS DRESS LEMON

TAGS: